Vissza

Közzétették az őszi érettségi vizsgaszervezésre kijelölt középiskolák listájátKözzétették a 2023 őszi érettségi vizsgaszervezésre kijelölt középiskolák listáját.

2023. augusztus 17-én az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta 2023 őszi érettségi vizsgaszervezésre kijelölt középiskolák listáját. Az Excel formátumban elérhető adatbázis a https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/erettsegi/2023/kijelolt_intezmenyek_20230811.xlsx linkre kattintva érhető el, amely összesen 171 intézményt tartalmaz. Ez a szám az előző tanév őszi érettségi vizsgaszervezés esetén 165 volt, azonban az intézmények száma változhat, így a linken mindig a legfrissebb lajstrom található.

Az érettségi vizsgaszervezésre kijelölt középiskolák listája tartalmazza az intézmény vármegyéjét, az OM azonosítóját, a vizsgaszervező intézmény nevét, irányítószámát és városát, valamint a vizsgaszervező intézmény címét. A tájékoztatóhoz kapcsolódóan megtalálható a vizsgaszervezésben részt vevő kormányhivatalok elérhetősége is. A jelentkezési lapokat a vizsgaszervezésre kijelölt középiskolákban lehet beszerezni, az Oktatási Hivatalhoz nem lehet érettségi jelentkezést benyújtani.

2023-08-22 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>