Vissza

Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákraSzeptember 5. az őszi érettségi vizsgákra a jelentkezési lap benyújtásának határideje.

A 2023/2024-es tanévben is 2023. szeptember 5. az október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira szóló jelentkezési lap benyújtásának határideje. A jelentkezési lapot a jogszabály értelmében a május-júniusi vizsgaidőszak esetén február 15-ig, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén szeptember 5-ig lehet benyújtani a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához.

Az érettségi vizsgára történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történhet. A jelentkezési határidő elmulasztása esetén igazolási kérelmet a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül lehet előterjeszteni. A jelentkezési határidő lejártát követően az igazgató összesítő jelentést készít az érettségi vizsgára jelentkezőkről. 2023 őszi érettségi vizsgaidőszak október 14-től november 24-ig fog tartani. Az írásbeli vizsgákra október 13. és 27. között, az emelt szintű szóbeli vizsgákra november 9. és 13. között, a középszintű szóbeli vizsgákra pedig november 20. és 24. között kerül sor.

2023-09-04 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>