Vissza

Szeptember 15. az iskolai tankönyv-pótrendelések végső határidejeSzeptember 15. az az iskolai tankönyv-pótrendelések megküldésének határideje.

Az iskolai tankönyveket az iskola a fenntartó egyetértésének beszerzését követően rendeli meg azzal, hogy a tanévenkénti tankönyvrendelés határideje április utolsó munkanapja, a tankönyvrendelés módosításának határideje június 30. volt, a pótrendelés határideje pedig a 2023. szeptember 15.

A tankönyvrendelés módosítása az iskola által rendelt tankönyvek számát tekintve tankönyvenként legfeljebb tizenöt százalékban térhet el a tankönyvrendeléstől. Módosításra és pótrendelésre akkor kerülhet sor, ha a módosítás oka az osztálylétszám változása, vagy az, hogy az adott tanévi tankönyvjegyzék az április utolsó munkanapját követően újabb tankönyvvel egészült ki és az iskola a fenntartója engedélyével ezek közül választott. A tankönyvrendelés leadására jogosult iskola a pótrendelés leadásán túli időszakban a tankönyvellátási szerződésben meghatározott feltételekkel is jogosult tankönyvrendelést leadni, amelyet a könyvtárellátó teljesít.

2023-09-08 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>