Vissza

Szeptember 15-ig kell jelentkezni OKTV-reSzeptember 15-ig kell jelentkezni az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyekre.


A 2023/2024-es tanévben megrendezésre kerülő Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyekre 2023. szeptember 15-ig kell jelentkezni. A tanulóknak minden versenyre abban a középiskolában kell jelentkezniük, amellyel az adott tantárgy vonatkozásában a tanulói vagy vendégtanulói jogviszonyuk fennáll. A jelentkezést az iskola igazgatójához kell benyújtani a fenti időpontig a filozófia tárgy kivételével. (A filozófia verseny jelentkezési határideje 2024. január 9.)

A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az OKTV adminisztrációs rendszerében, azaz az Oktatási Hivatal által az iskolák rendelkezésére bocsátott ADAFOR nevű számítógépes program OKTV alrendszerében kerül sor. A tanulók a jelentkezéssel kinyilvánítják, hogy elfogadják a versenykiírás előírásait, hozzájárulnak a verseny lebonyolításához szükséges személyes adataiknak a szervezők általi kezeléséhez, valamint, hogy tudomásul veszik a versenybizottság szakmai döntéseit.

2023-09-08 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>