Vissza

Szeptember 20-ig, 21-ig és 22-ig lehet pályázni az Útravaló Ösztöndíjprogram program alprogramjairaSzeptember 20-22-én kell legkésőbb benyújtani az Útravaló ösztöndíj pályázatokat.


2023. szeptember 20. a pályázatbeadási határidő az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a középiskolába alprogramjára, szeptember 21. az Útravaló Ösztöndíjprogram Út az érettségihez alprogramjára és szeptember 22. az Útravaló Ösztöndíjprogram Út a szakmához alprogramjára.


A Belügyminisztérium által meghirdetett mindhárom pályázatot 2023. augusztus 21-től lehetett benyújtani a 2023/2024-es tanév I. és II. félévére vonatkozóan az Útravaló Ösztöndíjprogram felületén (https://utr.tef.gov.hu/). Itt megtalálható a pályázati felhívás, a pályázati útmutató, a tanulói és szülői nyilatkozat, a számlatulajdonos engedményes nyilatkozata, a mentori nyilatkozat, az ajánlás cigány/roma származásról történő önkéntes nyilatkozattal, a szociális jogosultság fennállásáról szóló nyilatkozat és a mentori és tanulói-szülői „továbbfutási” szándéknyilatkozat. A pályázati felhívással kapcsolatban további információkat a Főigazgatóság Támogatásirányítási Főosztálya biztosít a palyazat@tef.gov.hu e-mail címen keresztül.

2023-09-18 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>