Vissza

A tanulók rögzítése az ADAFOR-ban az OKTV-re jelentkezéshezAz igazgatóknak szeptember 22-ig kell rögzíteni az ADAFOR-ban a tanulók jelentkezését az OKTV-re.

A 2023/2024-es tanévben szeptember 22-ig kell összesíteni és rögzíteni a középiskola igazgatójának az ADAFOR nevű számítógépes programban a tanulók jelentkezését az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV).


A versenyzők jelentkeztetésére, a verseny lebonyolításához szükséges adataik rögzítésére, kezelésére és közvetítésére az Oktatási Hivatal által az iskolák rendelkezésére bocsátott ADAFOR nevű számítógépes program OKTV alrendszerében kerül sor. A jelentkezéseket az iskola igazgatójának vagy a megbízottjának az ADAFOR iskolai programja segítségével kell rögzítenie, és azon 2023. szeptember 22-ig kell továbbítania az Oktatási Hivatalba, ahol az ADAFOR központi programja regisztrálja azokat. A határidő után az Oktatási Hivatal nem fogad további jelentkezéseket. A jelentkezési feltételeknek való megfelelés ellenőrzése, valamint a megfelelő kategóriába történő besorolás az igazgató feladata és felelőssége.

2023-09-25 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>