Vissza

Hentesmesterképzést indít az agrárkamaraHentesmesterképzést indít az agrárkamara. A képzés tervezett indítása 2024 januárja.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) egy felhívást jelentetett meg a honlapján (https://www.nak.hu/) hentesmester mesterképzés indításáról. A képzés és vizsga szervezője a NAK Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatósága, a képzés és vizsga lebonyolítója pedig a Déli ASZC Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. A képzés időtartama 220 óra, a képzésre pedig péntek délutánonként és szombat délelőttönként kerül sor. A képzés tervezett indítása 2024 januárja a vizsga tervezett időpontja pedig 2024 áprilisa. A képzéshez meghatározott minimális csoportlétszám 15 fő.

Az elméleti képzés részben jelenléttel, valamint online és távoktatási rendszerben történik, amelyről a lebonyolító ad tájékoztatást. A jelentkezés feltétele a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap és az igazoló dokumentumok elektronikus vagy postai úton történő megküldése a Bács-Kiskun Vármegyei Igazgatóság részére. A jelentkezéshez elfogadható szakirányú szakmai végzettség és gyakorlati idő a hatályos Hentesmester képzési és kimeneti követelményben került meghatározásra.

2023-09-28 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>