Vissza

Mintatantervek technikumoknak az érettségihezAz IKK helyi mintatanterveket készített a technikumok kizárólag érettségi vizsgára felkészítő képzéséhez.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) honlapján (https://www.ikk.hu/) helyi mintatanterveket jelentek meg a technikumoknak a szakképzésről szóló törvény 20. § (3) bekezdése szerinti kizárólag érettségi vizsgára felkészítő képzéséhez.

Az IKK koordinálásával a magyar nyelv és irodalom, a történelem, a matematika, az angol nyelv és a digitális kultúra tantárgyak oktatásához elkészített mintatantervek letölthetők az IKK honlapon. Az IKK felhívta a figyelmet arra, hogy a dokumentumok használata nem kötelező, az elkészült mintatantervek és az abban található óratervek tájékoztató jellegűek. A tényleges tantárgyi struktúrát, az óraszámokat és a kapcsolódó tartalmakat minden iskola a saját szakmai programjában határozza meg. Cél a jó gyakorlatok megosztásával segítséget nyújtani a kötelező és választható érettségi vizsgatárgyakat oktató kollégák munkájához.

2023-09-28 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>