Vissza

Elindította az IKK a SkillsCom elnevezésű közösségi teretElindult a szakképzési közösségi tér, az IKK közösségi tere, a SkilsCom.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) elindította a SkillsCom elnevezésű szakképzési közösségi teret, amely a https://skillscom.ikk.hu/auth?reg=1 linkről érhető el közvetlenül egy regisztrációt követően.


A SkillsCom szakképzési közösségi tér azoknak készült, akik szeretnének egy jó szakmát tanulni, vonzzák a mesterségek, akiket érdekel, hogyan zajlik az élet a szakképző intézményekben vagy a duális képzőhelyeken. A SkillsCom lehetőséget ad arra, hogy egymásra találjanak a pályaválasztás előtt álló általános iskolai és a szakképzésben tanuló diákok, a szakképzési intézmények, az oktatók és a duális képzésben szerepet vállaló cégek, munkaadók, vállalkozások. A regisztrációt követően olyan személyes profil állítható be, amely lehetőséget ad arra, hogy a diákok testre szabott információkat kapjanak az érdeklődési körüknek megfelelő témákról, a szakképzés őket leginkább érintő területeiről, valamint a legújabb szakképzéssel kapcsolatos hírekről, eseményekről.

2023-09-28 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>