Vissza

Új tájékoztató kiadvány az érettségi vizsgabizottsági elnökök számáraAz OH idén is kiadta a tájékoztató kiadványát az érettségi vizsgabizottsági elnökök számára a közelgő őszi érettségihez.

2023. szeptember 28-án az Oktatási Hivatal ismét közzétette a honlapján (https://www.oktatas.hu/) az érettségi vizsgabizottsági elnökök számára készített tájékoztató kiadványt, amely a kétszintű érettségi vizsgarendszer legfontosabb elemeiről, a vizsgabizottság munkájának irányításáról nyújt átfogó tájékoztatást. Ez segítséget nyújt a hamarosan kezdődő őszi érettségi során felmerülő feladatok ellátásához is.


A 75 oldalas, .pdf formátumban is letölthető tájékoztató tartalmazza az elnöki munka legfontosabb csomópontjait a jogszabályok tükrében, és szót ejt az érettségi vizsga iratanyagáról is. A kiadvány felhívja a vizsgaelnökök figyelmét, hogy annak tanulmányozása mellett elengedhetetlen a hatályos jogszabályok, valamint a vizsgatárgyak részletes követelményeinek és vizsgaleírásainak naprakész ismerete is. A tájékoztató összesen 19 mellékletet tartalmaz, például a mentesítésekről, a határozat kötelező formai és tartalmi elemeiről vagy az írásbeli érettségi vizsga jegyzőkönyvéről.

2023-10-07 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>