Vissza

IKK minőségirányítási tájékoztató szakképző intézmények részéreAz IKK egy tájékoztatót tett közzé a szakképző intézmények minőségirányítási tevékenységének támogatására.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) Minőségirányítási tájékoztatót hozott nyilvánosságra a honlapján (https://www.ikk.hu/), amely segítséget jelent a szakképző intézményeknek. A szakképzésről szóló törvény értelmében ugyanis a szakképző intézménynek a tevékenységüket minőségirányítási rendszer (MIR) alapján kell végezni. A szakképző intézmények minőségirányítási tevékenységét támogató tájékoztató a 2023/2024. tanévi feladatok ütemezéséhez nyújt segítséget bemutatva, hogy a MIR kialakításában hová juthattak már el és milyen ütemezésben javasolt haladniuk a jelenlegi tanévben.

A 46 oldalas, diákba rendezett tájékoztató kitér többek között az értékelési szempontok adatforrásaira, az évente végzendő adatgyűjtésre, a munkaközösségi beszámolóra és magának az intézményi önértékelésnek a lépéseire. A honlap információi alapján az IKK munkatársai a témához kapcsolódóan online konzultációkat is tartanak, ahol a felmerült kérdéseikre kaphatnak választ az érdeklődők.

2023-10-07 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>