Vissza

„Lányok Napja Fesztivál” középiskolás lányoknakOktóber 17-én kerül sor a „Lányok Napja Fesztiválra" középiskolás lányok részére.

2023. október 17-én kerül sor a „Lányok Napja Fesztiválra”, amely a tavasszal megrendezésre kerülő „Lányok napja” programhoz kapcsolódóan egy szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap diáklányok részére. A program mottója: „Tudtad, hogy jövőd építőkockája te magad vagy?” Ősszel az Akvárium Klubot bevonásával a szervezők egy új arcát ismertetik meg a pályaorientációs napoknak. Ennek keretében számos nagyvállalat, egyetem és kutatóintézet csatlakozik gondosan megtervezett programokkal, különböző workshopok és standok keretében, hogy a lányok a lehető legszórakoztatóbb és legnyitottabb módon tudják feltérképezni a STEM, azaz a természettudományok-technológia-mérnöki tudományok-matematika területekhez közel álló szakmákat és a jövőben rejlő lehetőségeiket.

A program a Budapesten az Erzsébet tér 12-ben lesz az Akvárium Klub bejáratánál kezdődik, amelynek része inspiráló előadókkal való találkozás, kerekasztal-beszélgetések, logikai feladatok, problémákat gyors és hatékony megoldani, nyereményekkel. A programra nem csak felső tagozatos és középiskolás lányokat várnak, hanem egyetemistákat is. További információk a https://lanyoknapja.hu/ linken találhatók.

2023-10-10 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>