Vissza

Pályázat vezető szaktanácsadói feladatellátásraAz OH nov 7-ei határidővel pályázatot hirdetett vezető szaktanácsadói feladatellátásra.


2023. október 10-én az Oktatási Hivatal pedagógiai oktatási központjai (POK) pályázatot hirdettek vezető szaktanácsadói feladatellátásra. A pályázati felhívások célja az állami köznevelési közfeladat-ellátás keretei között az országos és a helyi pedagógiai szakmai szolgáltatások minőségének az emelése, a szaktanácsadók folyamatos szakmai fejlődésének a biztosítása és az országosan egységes alapokon nyugvó, magas színvonalú szaktanácsadói ellátás megszervezése érdekében a felhívásokban nevesített szakterületre vonatkozóan az adott POK vezető szaktanácsadói rendszerének működtetése.

A felhívások tartalmazzák a vezető szaktanácsadókkal szembeni követelményeket, elvárt kompetenciáinak legfontosabb elemeit, feladatait, a pályázatok tartalmát, a formai elvárásokat, a pályázatok benyújtására jogosultakat, a benyújtás módját és elbírálás szempontjait. A pályázatok benyújtásának határideje november 7., az eredményhirdetés várható időpontja pedig december 5. További információk a POK-ok oldalain (https://www.oktatas.hu/kozneveles/pedagogiai_szakmai_szolgaltatasok/pok_elerhetoseg) olvashatók.

2023-10-11 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>