Vissza

Október 18-án és 19-én vehetők át az OKTV feladatsorokAz intézményvezetők okt. 18-19-én vehetik át az OH-tól az OKTV feladatlapjait.

Az intézményvezetők 2023. október 18-án és 19-én vehetik át az Oktatási Hivatal munkatársaitól az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) feladatlapjait zárt csomagolásban a matematika I-II-III. kategória, a fizika I-II. kategória és informatika I.-II. kategória kivételével.

Utóbbi versenyek esetén az első forduló központi írásbeli feladatait az Oktatási Hivatal elektronikus úton az OKTV adminisztrációs rendszerének segítségével (ADAFOR) juttatja el az iskolákba. A rendező intézmény vezetője vagy az általa megbízott munkatárs – a digitális kultúra I. kategória kivételével – kellő példányszámban sokszorosítja a feladatlapokat, és azokat megfelelően elzárja a verseny kezdetéig. Digitális kultúra I. kategória esetén a feladatlap elektronikus (pdf) változatát a forrásfájlokkal együtt kell a versenyzők rendelkezésére bocsátani. A versenyzőknek szóló tanulói útmutatókat és az adatlapokat a forduló kezdete előtt szintén sokszorosítani kell a versenyzők létszámának megfelelő példányban.

2023-10-19 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>