Vissza

Megjelent a 2024 februárban induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatójaNemrég jelent meg a 2024 februárban induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatója.

A 2024. februárban induló képzések Felsőoktatási felvételi tájékoztatója a Kulturális és Innovációs Minisztérium jóváhagyásával 2023. október 13-én hivatalos közleményként jelent meg az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.felvi.hu/felveteli/). A tájékoztató egységes szerkezetben tartalmazza azokat az információkat, amelyek a 2024. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásban szükségesek az érvényes jelentkezéshez.

A tájékoztató mellett megtalálhatók a jelentkezés és a pontszámítás szabályai, a „Szakkereső” segítségével megtalálható, hogy melyik intézményben indul a kiválasztott szak, a „Szakleírások” menüpontban pedig a képzési és kimeneti követelmények információi, valamint a végzettek elhelyezkedési adatai is böngészhetők. A konkrét szakok egyéb követelményekeiről az adott felsőoktatási intézmények lehet tájékozódni.

2023-10-19 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>