Vissza

Háromnapos Országos Közoktatási és Szakképzési Szakértői Konferenciát tartanak EgerbenMától háromnapos Közoktatási és Szakképzési Szakértői Konferencia Egerben.

2023. november 7. és 9. között tartják Egerben a XXV. Országos Közoktatási és Szakképzési Szakértői Konferenciát. A „Jövőkép 25 év tapasztalata alapján” elnevezést viselő konferencia nyitónapján felszólal – többek között – Dr. Polonkai Mária, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács alelnöke, Dr. Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár, Dr. Hankó Balázs innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár, Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár, Brassói Sándor, az Oktatási Hivatal elnöke, Dr. Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnök és Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke is.

A rendezvényt workshopok és szekcióülések kísérik olyan témákban, mint az óvodai nevelés az elmúlt 25 év tükrében, digitális és egyéb fejlesztések, innovációk, fókuszban a szakképzés, a felnőttoktatás, felnőttképzés lehetőségei a szakképzés és a felnőttképzés megújult rendszerében, a pedagógusképzés innovációi az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen, a nemzetközi forrásbevonás a közoktatás és szakképzés tartalmi és módszertani fejlesztésébe, illetőleg lovasoktatás.

2023-11-07 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>