Vissza

Megjelent a 2023/2024-as tanévre szóló Szakmafüzet az IKK oldalánMegjelentette az IKK a 2023/2024-es tanévi frissített Szakmafüzetet.

Nemrég jelent meg és letölthető az Innovatív Képzéstámogató Központ oldalán (https://ikk.hu/) az alapszakmákat bemutató tájékoztató Szakmafüzet. A „Tájékoztató füzet az alapszakmákról az ágazati készségtanácsok ajánlásával 2023/2024” című kiadvány elsősorban a pályaválasztás előtt állókat segíti az ágazatok és alapszakmák bemutatásával.


A Kulturális és Innovációs Minisztérium Szakképzésért Felelős Helyettes Államtitkárságának megbízásából készült és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által kiadott 128 oldalas, online lapozgatható kiadvány a Szakmajegyzék mind a 25 ágazatának alapszakmáit bemutatja, köztük új ágazatként jelenik meg az Oktatás ágazat. A november elején immár ötödik alkalommal megjelent kiadvány segít átlátni a megújuló szakképzés lehetőségeit és az ágazatok szerint csoportosított szakmák listáját. A Szakmafüzet a tervek szerint nyomtatott formában is eljut a szakképző intézményekbe.

2023-11-07 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>