Vissza

November 15-ig kell jelentkezni a keresztféléves felsőoktatási képzésekreNovember 15-ig kell jelentkezni a 2023 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre.


2023. november 15-én éjfélig lehet jelentkezni a 2024 februárjában induló keresztféléves felsőoktatási képzésekre kizárólag elektronikus úton, az előző években megszokott módon. A jelentkezéshez az E-felvételi (https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli) linkjén lehet feltölteni a szükséges dokumentumokat egy regisztráció (felhasználó név és jelszó megadása) után. A felület folyamatosan tölthető, menthető és újra meg is lehet nyitni.

A jelentkező a regisztráció és a felhasználási feltételek elfogadása után egy automatikus e-mailben biztonsági kódot és felvételi azonosítószámot kap. Erre az e-mailcímre kapja a szükséges egyéb tájékoztatást, értesítést és emlékeztetőt is a felvételi eljárás során. A sorrendet legkésőbb 2023. december 14-től 2023 január 9-ig egy alkalommal lehet módosítani, ha azonban a jelentkező több, mint három helyet jelölt meg, jelentkezési helyenként 2000 forint kiegészítő eljárási díjat kell fizessen. A ponthatárokat várhatóan 2024. január 23-án hirdetik ki.

2023-11-13 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>