Vissza

A pedagógusportfólió feltöltéseAz érintett pedagógusoknak nov. 25-ig kell feltölteni a portfóliót az informatikai rendszerbe.

Az érintett pedagógusoknak legkésőbb a minősítés évét megelőző év november 25. napjáig kell feltölteni a portfólióját vagy pályázatát az informatikai rendszerbe. A portfólió, pályázat feltöltésére szolgáló informatikai hozzáférést a minősítés évét megelőző év június 30-ától – vagy év közben létesített munkaviszony, közalkalmazotti jogviszony esetén ettől eltérő időpontban – kell biztosítani úgy, hogy a portfólió, pályázat feltöltésére legalább negyvenöt nap álljon rendelkezésre.

A portfóliót feltöltöttnek kell tekinteni, ha az tartalmazza a kötelező elemeket. Pályázat esetén hiánypótlásra nincs lehetőség. Ha a portfólió feltöltése november 25. napjáig a pedagógus jogviszonya keletkezésének időpontjára tekintettel vagy minősítő vizsga vagy kötelező minősítési eljárás esetén az eljárás szünetelése miatt nem lehetséges, az Oktatási Hivatal más időpontot jelöl ki és biztosítja a portfólió feltöltésének technikai feltételeit. Ha a pedagógus a portfólió vagy a pályázat feltöltésére vonatkozó, fenti határidőket elmulasztja, az Oktatási Hivatal megállapítja a minősítő vizsga, a minősítési vagy bírálati eljárás sikertelenségét.

2023-11-20 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>