Vissza

Ismét Országos Tudományos és Innovációs Olimpia középiskolásoknakNovember 28-ig lehet jelentkezni középiskolásoknak a 33. Országos Tudományos és Innovációs Olimpiára.

2023-ban is meghirdette a Magyar Innovációs Szövetség az immáron 33. Országos Tudományos és Innovációs Olimpiát hazai és határon túli 14-19 éves középiskolások részére. A versenyre egyénileg vagy kétfős csapatba szerveződve jelentkezhetnek azok a fiatalok, akik 2003. szeptember 1. és 2010. augusztus 31. között születtek, és még nem kezdték meg felsőoktatási tanulmányaikat.

Pályázni műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, illetve tudományos munka eredményével lehet. A kidolgozandó vagy megoldandó feladat, ötlet legfeljebb kettő oldalas tervét a www.otio.hu/nevezes oldalra kell feltölteni 2023. november 27-én éjfélig. A tervek elfogadásáról a tudományos vagy műszaki cél, illetve színvonal és a kidolgozhatóság figyelembevételével határoz a bírálóbizottság, amelyről december 15-ig kapnak értesítést a pályázók. Az első fordulóban elfogadott és részletesen kidolgozott pályázatok leírását 2024. április 8-án, éjfélig kell feltölteni. További információk a https://www.innovacio.hu/3a_hu_33_felhivasOTIO.php linken olvashatók.

2023-11-23 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>