Vissza

Pályázat-benyújtási határidő az Arany János Tehetséggondozó ProgramraDecember 8-ig kell jelentkezni az Arany János Tehetséggondozó Programra.

Az Arany János Tehetséggondozó Programra 2023. december 8-ig kell benyújtani a pályázatokat a 8. évfolyamos tanulóknak, amellyel kapcsolatban a Belügyminisztérium pályázati felhívása további részletekkel szolgál. A program célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű, tehetséges diákok továbbtanulását, amelybe jelentkezhet minden olyan tanuló, aki tanulói jogviszonyban áll, a középiskola 9. évfolyamára jelentkezik abban a tanévben, amelyben a pályázat meghirdetésre kerül, és meghatározott ok miatt hátrányos helyzetűnek minősül.

Az általános iskola által benyújtott pályázatokat a programhoz tartozó középiskolák bírálják el. A program résztvevői valamennyien kollégisták lesznek. A pályázat eredményéről 2024. február 19-ig a középiskola tájékoztatja a jelentkezőket. A program részletes leírása megtalálható az alábbi linken: https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/arany_janos_tehetseggondozo_program_palyazat_8evf.

2023-12-05 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>