Vissza

Idén is lesz „BankCode” vetélkedő középiskolásoknakJanuár 19. a jelentkezési határidő a "Bank Code" középiskolai pénzügyi versenyre.

Idén is megrendezésre kerül a Pénzmúzeum és a Pénziránytű Alapítvány közös szervezésében a középiskolások pénzügyi versenye „BankCode 2024” néven, amelyre a jelentkezési határidő 2024. január 19. éjfél. A Pénzmúzeum (MNB-EduLab Kft., a Magyar Nemzeti Bank leányvállalata) és a Pénziránytű Alapítvány közös vetélkedőjére magyarországi középfokú oktatási intézményben aktív tanulói jogviszonnyal rendelkező 9-12. évfolyamos, nappali tagozatos diákok nevezhetnek. Csapatonként maximum egy fő 13. évfolyamos nappali tagozatos középiskolai tanuló részvétele is megengedett.

A versenyre három fős középiskolai csapatok nevezhetnek, a csapat munkáját pedig egy felnőtt segítheti, aki az intézmény tanára is lehet. A versenyzők a pénzügyi kérdések és feladatok mellett kreatív problémamegoldásban is próbára tehetik magukat, a felkészüléshez szükséges összes háttéranyagokat, illetve webináriumi felkészítéseket a Pénziránytű Alapítvány biztosítja. A versenyszabályzat és további információ a https://verseny.penziranytu.hu/ oldalon érhető el.

2024-01-12 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>