Vissza

Találkozó az Arany János Tehetséggondozó Programba jelentkezőkkelJanuár 19-re kell megszerveznie az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó a találkozókat a programba jelentkezőknek.

Az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézményeknek 2023. január 19-re (péntekre) kell megszervezni a találkozást a programba jelentkezőkkel a 2023/2024-es tanév rendjéről szóló rendelet értelmébe.

Az Arany János Tehetséggondozó Programra 2023. december 8-ig kellett benyújtani a pályázatokat a 8. évfolyamos tanulóknak. A program célja, hogy segítse a hátrányos helyzetű, tehetséges diákok továbbtanulását, amelybe jelentkezhet minden olyan tanuló, aki tanulói jogviszonyban áll, a középiskola 9. évfolyamára jelentkezik abban a tanévben, amelyben a pályázat meghirdetésre kerül, és meghatározott ok miatt hátrányos helyzetűnek minősül. Az általános iskola által benyújtott pályázatokat a programhoz tartozó középiskolák bírálják el. A pályázat eredményéről 2024 februárjában a középiskola tájékoztatja a jelentkezőket.

2024-01-16 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>