Vissza

Nevezési határidő társastánc, valamint ütőhangszeres művészeti versenyreJanuár 26. a nevezési határidő a középiskolai VIII. Országos Társastáncverseny és a XI. Országos Maros Gábor Ütőhangszeres Szóló- és Duóverseny országos döntőjére.

2024. január 26. a nevezési határidő a középiskolai VIII. Országos Társastáncverseny és a XI. Országos Maros Gábor Ütőhangszeres Szóló- és Duóverseny országos döntőjére is a 2023/2024-es tanévben. A versenyek a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.

Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. Az első verseny döntőjére 2024. február 24-én és 25-én, a második döntőjére 2024. március 22. és 24. között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2024-01-16 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>