Vissza

Megújult a WorldSkills Hungary honlapjaElindult a WorldSkills Hungary program (szakmák világversenyei) megújult honlapja.

A napokban indult el a WorldSkills Hungary program megújult honlapja (https://worldskillshungary.hu/). A WorldSkills és a EuroSkills nemzetközi szakképzési versenyek, amelyeket 1954 óta szervez a WorldSkills International nemzetközi nonprofit szervezet, tagjai az adott ország szakképzésért felelős szervezetei. Mindkét verseny megrendezésére felváltva, páros és páratlan években kétévente kerül sor a tagországok legjobb ifjú szakmunkásai részvételével.

A megújult WorldSkills Hungary oldal strukturáltan, az aktuális és korábbi versenyeket is áttekintően, valamint a nemzetközi kreatív arculati elemeket használva került kialakításra a szakmai támogatók megjelenítésével együtt. A honlapon az aktuális versenyhez kapcsolódóan bemutatásra kerülnek a szakértők és versenyzők, valamint a magyar csapat szereplői. A WorldSkills Lyon 2024 verseny idén 2024. szeptember 10-15. kerül megrendezésre, amelyről ugyancsak olvashatók az év folyamán információk a honlapon egészen a verseny időpontjáig.

2024-01-16 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>