Vissza

Nevezési határidő a IX. Országos Énekverseny és a X. Országos Néptáncverseny (Szólótánc) országos döntőjéreFebruár 2. a nevezési határidő az Országos Énekverseny és az Országos Néptáncverseny országos döntőjére.

2024. február 2. a nevezési határidő a középiskolai IX. Országos Énekverseny és a X. Országos Néptáncverseny (Szólótánc) országos döntőjére a 2023/2024-es tanévben. A verseny a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi verseny, amelynek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.

Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. Az első verseny döntőjére 2024. március 8-án és 9-én, a második verseny döntőjére pedig 2024. március 22-én és 23-án között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2024-02-01 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>