Vissza

Jelentkezés a tavaszi szakmai vizsgákraFebruár 15. kell benyújtani a jelentkezési lapokat a szakképzésben a tavaszi szakmai vizsgaidőszakra.

A 2023/2024-es tanévben is február 15. a határideje a jelentkezési lap benyújtásának a szakképzésben a tavaszi szakmai vizsgaidőszakra. A tanuló, illetve a képzésben részt vevő személy az általa tanult szakma szakmai vizsgájára a jelentkezési lapot az akkreditált vizsgaközponthoz nyújtja be az akkreditált vizsgaközpont által meghatározott formában. A jelentkezési laphoz csatolni kell a szakmai vizsgával kapcsolatos kérelmeket és az ilyen kérelem alapjául szolgáló okiratok másolatát. Érdemes tehát idejében beszerezni és kitölteni a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat.

A jelentkezési lap benyújtásának határideje a február-márciusi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszakot megelőző év december hónapjának első napja, a május-júniusi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszak éve február hónapjának tizenötödik napja, az október-novemberi vizsgaidőszak esetén a vizsgaidőszak éve augusztus hónapjának utolsó munkanapja.

2024-02-02 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>