Vissza

MKIK tájékoztató az országos szakmai versenyek válogatójárólFebruár 1-jétől letölthető az MKIK tájékoztatója az OSZTV és az SZKTV versenyekkel kapcsolatban.


2024. február 1-jétől letölthető a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által működtetett Szakma Sztár Fesztivál oldalról (https://szakmasztar.hu/) a tájékoztató a Kulturális és Innovációs Minisztérium hatáskörébe tartozó, az MKIK által szervezett országos szakmai versenyek (Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny) válogatójáról, amelyben szakképesítésenként megtalálhatók a válogatóval kapcsolatos legfontosabb információk.

A tájékoztató összesen 15 ágazatban és 4 szakmacsoportban 65 versenyszámra vonatkozóan tartalmaz hasznos információkat. Felhívja továbbá a figyelmet arra, hogy a versenyzőknek személyazonosság igazolásához szükséges arcképes igazolványt, valamint egy hétnél nem régebbi munka- és balesetvédelmi oktatásról szóló igazolás kell magukkal vinni a versenyre, ezek hiányában ugyanis a verseny nem kezdhető meg. A tájékoztató rögzíti azt is, hogy a verseny ideje alatt semmiféle kommunikációra alkalmas eszköz nem használható.

2024-02-05 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>