Vissza

Jövő hét csütörtökig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekreFebruár 15-ig lehet jelentkezni a 2024 őszén induló felsőoktatási képzésekre.

2024. február 15-én éjfélig lehet a jelentkezni az E-felvételi felületén a 2023 szeptemberében induló felsőoktatási szakképzésekre, alap- és osztatlan képzésekre, valamint mesterképzésekre, kizárólag elektronikusan. Az E-felvételin keresztül az adatokat egy online felületen kell rögzíteni, amelynek használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvi.hu-n.

A már meglévő dokumentumok feltöltésére, a jelentkezés rögzítésére és a folyamat Ügyfélkapus hitelesítésére legkésőbb február 15. éjfélig kell hogy sor kerüljön. A 2023 szeptemberében induló képzésekre jelentkezők 2024. július 12-ig módosíthatják a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Csak a jelentkezéskor megadott szakokat lehet mozgatni, nem lehet új képzést megjelölni, vagy meglévő jelentkezési helynél intézményt, szakot változtatni. Ugyancsak február 15–e a kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje: ezt azoknak kell átutalniuk vagy bankkártyával kiegyenlíteniük, akik a díjmentesen megjelölhető háromnál több (de legfeljebb hat) képzésre jelentkeznek.

2024-02-06 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>