Vissza

Február 5-től lehet jelentkezni az Iskolában az Erdő ProgramraTegnaptól lehet jelentkezni az Iskolában az Erdő Programra.

Az Iskolában az Erdő Program keretében a minősített Erdészeti Erdei Iskolák erdőpedagógusai magyarországi köznevelési intézményekbe látogatnak el, ahol az erdők és fenntarthatóság témakörében tartanak foglalkozást 20-30 fős csoportoknak a környezeti nevelést játékos ismeretszerzéssel segítve. Az ingyenes foglalkozásokat a hazai állami és nem állami fenntartású köznevelési intézmények igényelhetik a 6-14 éves korosztályok számára.

Az idei évi részvételhez a https://iskolabanazerdo.hu/jelentkezesi-felhivas honlapon lehet regisztrálni, amelyre február 5. és 18. között van lehetőség. A programra 6 vagy 8 évfolyamos képzést biztosító intézmény is jelentkezhet. Az intézmény nevében az intézményvezető vagy egy pedagógus adhatja be az igénylést és tagintézményenként egy regisztráció lehetséges, azonban fontos, hogy minden helyszínen tudjon az intézmény 3 darab 20-30 fős csoportot biztosítani. Az igényléseket az Országos Erdészeti Egyesület beérkezési sorrendben ellenőrzi. A sikeres igénylőket e-mailben értesítik.

2024-02-06 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>