Vissza

NPK tanfelügyeleti konferenciaA Nemzeti Pedagógus Kar február 14-én konferenciát tart a tanfelügyeleti változásokkal kapcsolatban.

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) 2024. február 14-én 15:00 órai kezdettel konferenciát tart „Milyen változásokat hoz a 2024. év a tanfelügyeleti és pedagógusminősítési szakértők munkájában?” címmel. A rendezvény aktualitását adja a tanfelügyeleti szabályozásban 2023. október 22-től hatályba lépett változások.

Az NPK Tanfelügyeleti és minősítési szakértői szakmai tagozata által szervezett konferencia egyik előadásának címe a „Változások az önértékelés és az országos pedagógiai szakmai ellenőrzés (tanfelügyelet) területén” lesz, amelyet Márkus Lajos, az Oktatási Hivatal Tanfelügyeleti osztályának vezetője tart. Ugyancsak az Oktatási Hivatal osztályvezetője, Marosi Katalin tart tájékoztatást „Változások a szakértői munkában a pedagógus minősítés változásai” címmel. A konferencia online, a Teams platform keretében kerül megtartásra, további információk a https://nemzetipedkar.hu/ linkre kattintva olvashatók.

2024-02-07 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>