Vissza

Február 12-ig lehet jelentkezni a 2024-es eTwinning Európai DíjraFebruár 12-ig lehet jelentkezni pedagógusoknak, diákoknak a 2024-es eTwinning Európai Díjra.

Az eTwinning program magyarországi honlapján (https://www.etwinning.hu/) megtalálható információk szerint 2024. február 12-ig lehet jelentkezni a 2024-es eTwinning Európai Díjra. Az Európai eTwinning Díjak elnyerése a legmagasabb szintű elismerés, amiben a pedagógusok és a diákok az eTwinning programban folytatott kiváló munkájukért részesülhetnek. A díjak kiosztásának célja az európai eTwinning projektek jutalmazása és a lehető legnagyobb láthatóság biztosítása, az innovatív gyakorlatok azonosítása.

Jelentkezni abban az esetben lehet, ha a pályázó projektje idén megkapta az európai minőségi címkét (EQL). Ez esetben be kell lépni a saját projekt területére, és az Információk/About lapfülön a „Címkéim és díjaim” részben a „Jelentkezés az eTwinning Európai Díjra” gombra kattintani. A szükséges feltételeknek megfelelő projekt jogosult tagja egy vagy több projekttel is pályázhat, összesen öt alkategóriában, de minden projektet csak egy kategóriában lehet benevezni a versenyre. A honlapon megtalálható a részletes jelentkezési útmutató is, további információkat pedig a https://school-education.ec.europa.eu/en/etwinning-european-prizes linkre kattintva lehet olvasni.

2024-02-12 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>