Vissza

Nyelvtanulással a boldogulásért – új támogatásAz Emberi Erőforrások Minisztériuma középiskolások tanórán kívüli nyelvtanulását segítő pályázatot hirdetett, amelynek célja, hogy élményközpontú, nem formális foglalkozásokon javítsák a középiskolások nyelvtudását és növeljék motivációjukat a tanulásra.

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma középiskolások tanórán kívüli nyelvtanulását segítő pályázatot hirdetett, amelynek célja, hogy élményközpontú, nem formális foglalkozásokon javítsák a középiskolások nyelvtudását és növeljék motivációjukat a tanulásra.

Az összesen 3,3 Milliárd forintos keretösszeggel gazdálkodó, uniós forrásból megvalósuló program keretében a középiskolások az iskolában vehetnek részt külön nyelvórákon, amelyeket az iskola nyelvtanárai, illetve felsőoktatási intézmények nyelvszakos hallgatói tartanak nekik.

A „Nyelvtanulással a boldogulásért” címmel meghirdetett pályázat keretében emellett a tanárok és a diákok is részt vehetnek külföldi csereprogramokon, tanulmányi kirándulásokon.

Az EFOP-3.2.14-17 pályázathoz kapcsolódó felhívás megtalálható a https://www.palyazat.gov.hu oldalon.

 

2017-07-21 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>