Vissza

Nyilvánosságra hozták az agrár OSZTV és SZKTV versenyek elődöntőjén továbbjutott tanulók neveitAz agrárkamara nyilvánosságra hozta az agrár OSZTV és SZKTV versenyek elődöntőjén továbbjutott tanulók neveit.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara nyilvánosságra hozta a honlapján (https://www.nak.hu) az agrár Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) és Szakmai Kiváló Tanulója Versenyek (SZKTV) elődöntőjén továbbjutott tanulók neveit.

Az Agrárminisztérium hatáskörébe tartozó 2023/2024 évi szakmai tanulmányi versenyek elődöntője a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen (MATE) gödöllői kampuszán 2024. január 30-tól február 2-ig kerültek megrendezésre. Az interaktív és az írásbeli versenyrészeken több mint 600 tanuló vett részt Erdőművelő-fakitermelő, Édességkészítő, a Gazda (Állattenyésztő, Növénytermesztő, Lovász), Hentes és húskészítmény-készítő, Kertész, Mezőgazdasági gépész, Pék-cukrász, Pék és Szőlész-borász szakmákban. Az agrár OSZTV és SZKTV versenyek elődöntőjén továbbjutott tanulók nevei szakképesítésenként és szakmánként folyamatosan feltöltésre kerülnek.

2024-02-13 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>