Vissza

Az MKIK közzétette a szakmai versenyek területi válogatóin továbbjutottak listájátAz MKIK is közzétette a szakmai versenyek területi válogatóin továbbjutottak listáját.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a https://szakmasztar.hu/ honlapján jelentette meg az általa szervezett Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) és Szakmai Kiváló Tanulója Versenyek (SZKTV) területi előválogatóinak eredményeit és a szakmai versenyek válogatójába továbbjutott versenyzők neveit.

2024 januárjában lebonyolított területi előválogatók eredményei alapján a versenyzők a megkapott kódszámuk segítségével azonosíthatják magukat. Az érintett szakmacsoportok (zárójelben az ágazat): a Művészet, Közművelődés, Kommunikáció (Kreatív), a Gépészet I. (Épületgépészet), a Gépészet szakmacsoport II. (Gépészet), az Elektrotechnika-Elektronika, az Informatikai (Informatika és Távközlés), a Vegyipar, Építészet (Építőipar), a Könnyűipar (Kreatív), a Faipar (Fa- és Bútoripar), a Nyomdaipari (Kreatív), az Ügyvitel (Gazdálkodás és Menedzsment), a Kereskedelem-Marketing, Üzleti adminisztráció (Kereskedelem, Közlekedés és Szállítmányozás). a Vendéglátás-Turisztika (Turizmus-Vendéglátás), Egyéb szolgáltatások (Szépészet), Közlekedés (Specializált Gép- és Járműgyártás), továbbá a Közlekedés-üzemvitel, a Közlekedés-technika, a Járműfényező és a Közlekedésgépész versenycsoport. Az eredmények feltöltése folyamatos.

2024-02-16 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>