Vissza

Középfokú szóbeli felvételi meghallgatások március 4-tőlMárcius 1-jétől lesznek a szóbeli vizsgák március 12-ig a középiskolai felvételi eljárás keretében.

2024. március 4. és március 20. között kell lefolytatni a szóbeli meghallgatásokat a 2024/2025-ös tanévre történő középfokú felvételi eljárás keretében. Az általános iskolák február 21-ig továbbították a tanulói jelentkezési lapokat a középfokú iskoláknak, a tanulói adatlapok első példányát pedig az Oktatási Hivatalnak.

Március 22-ig hozzák nyilvánosságra a jelentkezők felvételi jegyzékét, és a tanulói adatlapok módosítására idén is lesz lehetőség, mégpedig április 8. és 10. között az általános iskolákban. A középfokú iskola igazgatója az ideiglenes felvételi rangsort az Oktatási Hivatal által meghatározott módon április 22-ig fogja megküldeni az Oktatási Hivatalnak, ezt követően a felvételt hirdető középfokú iskolák május 2-ig küldik meg a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak.

2024-02-27 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>