Vissza

Nevezési határidő az Országos Hárfaverseny, az Országos Elektroakusztikus-Zenei Verseny és az Országos Népzenei Verseny országos döntőireMárcius 1. a nevezési határidő az Országos Hárfaverseny, az Országos Elektroakusztikus-Zenei Verseny és az Országos Népzenei Verseny országos döntőire.

2024. március 1. a nevezési határidő a középiskolai VIII. Országos Hárfaverseny, a VI. Országos Elektroakusztikus-Zenei Verseny és a VII. Országos Népzenei Verseny országos döntőire a 2023/2024-es tanévben. A versenyek a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi versenyek, amelyeknek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.

Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. Az első verseny döntőjére 2024. március 22. és 24. között, a második verseny döntőjére április 26-án és 27-én, a harmadik verseny döntőjére pedig április 12. és 14. között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2024-02-27 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>