Vissza

IKK webinárium sorozat „Útmutató a témahetekhez” címmelAz IKK webinárium sorozatot hirdetett "Útmutató a témahetekhez" címmel.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) a honlapján (https://ikk.hu/) webinárium sorozatot hirdetett „Útmutató a témahetekhez” címmel, amelynek következő időpontja 2024. február 29-én 17:00 óra. A március 4. és 8. közötti héten sorra kerülő „PÉNZ7” Pénzügyi és vállalkozói témahét szakértője Nádasi-Malinka Krisztina, az április 8-12. közötti Digitális Témahét előadója Dr. Főző Attila László, az április 22. és 26. közötti héten sorra kerülő Fenntarthatósági Témahét szakértője pedig Matolcsy Miklós lesz.

A webináriumon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyre az IKK honlapján megadott linken lehet. Az IKK a regisztrációt követően a webináriumot megelőző napon küldi a csatlakozási linket és a további tudnivalókat. A nevelőtestület és az igazgató döntése alapján a pedagógiai program tartalmazza az iskolában alkalmazott sajátos pedagógiai módszereket, beleértve a témanapokat, témaheteket és a projektoktatást is.

2024-02-28 | dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>