Vissza

Tájékoztatás a 2025. évi pedagógusminősítési eljárásra jelentkezés feltételeirőlAz OH ma jelentette meg a "Tájékoztatás a 2025. évi pedagógusminősítési eljárásra jelentkezés feltételeiről" cím tájékoztatóját.

Az Oktatási Hivatal 2024. március 5-én tette közzé a honlapján (https://www.oktatas.hu/) a „Tájékoztatás a 2025. évi pedagógusminősítési eljárásra jelentkezés feltételeiről” című tájékoztatóját. Ennek értelmében március 1-vel megkezdődhetett a 2025. évi pedagógusminősítési eljárásokra való jelentkezés, amelynek feltételei, a jelentkeztetéshez szükséges dokumentumok és információk elérhető váltak a honlapon. A minősítésre jelentkezés minden esetben a kormányrendelet általános szabályozása alapján történik, a köznevelésért felelős miniszter 2024. március 31-ig határozza meg a Mesterpedagógus fokozatot célzók keretszámait.

Az Oktatási Hivatal valamennyi köznevelési, gyermekvédelmi és szakképző intézmény vezetőjét levélben tájékoztatta a jelentkezéssel kapcsolatos legfontosabb információkról. A jelentkezési lap két példányát aláírva 2024. március 31-éig kell benyújtani az igazgatónak, aki április 18-áig rögzíti a jelentkezéseket a Hivatal által működtetett informatikai felületen, amely várhatóan 2024. március 12-étől lesz elérhető.

2024-03-05 | dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>