Vissza

Megjelent a 2024-re vonatkozó országos felnőttképzési ellenőrzési tervMegjelentette a Pest Vármegyei Kormányhivatal a 2024-re vonatkozó országos felnőttképzési ellenőrzési tervet.


Megjelentette a 2024-re vonatkozó országos felnőttképzési ellenőrzési tervet a Pest Vármegyei Kormányhivatal. A terv ebben az évben „2. számú melléklet a Pest Vármegyei Kormányhivatal 2024. évi Hatósági Ellenőrzési Tervéhez Felnőttképzési tevékenységet folytató intézmények hatósági ellenőrzése” címmel a https://fszoe.hu/wp-content/uploads/2024/03/pvkh-2024.-evi-hatosagi-ellenorzesi-terve_keresheto.pdf linkre kattintva érhető el. A tavalyi 50-hez képest 2024-ben összesen 75 felnőttképző található a listán. Ezek közül a legtöbb gazdasági társasági (kft., rt., bt.,) működő felnőttképző. Az ellenőrzési tervben idén sem található szakképzési centrum és gazdasági kamara, de szakmai kamara és egyetem sem. Ellenben egy alapítvány, három egyesület és egy szakgimnázium igen.

A Pest Vármegyei Kormányhivatal – mint felnőttképzési államigazgatási szerv – a tárgyévben elvégzett ellenőrzésekről minden tárgyévet követő év március 31-ig összefoglaló jelentést állít össze a felnőttképzésért felelős miniszter számára.

2024-03-05 | dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>