Vissza

„Jó-gyakorlatok a szakképzésben” - módszertani segédletMárcius 1-jén „Jó gyakorlatok a szakképzésben” címmel jelent meg egy módszertani segédlet az MKIK gondozásában.

„Jó-gyakorlatok a szakképzésben” címmel jelent meg egy szakképzési módszertani segédlet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gondozásában (https://dualis.mkik.hu/hir/57) március elején. A 141 oldalas dokumentum az ágazati készségtanácsok ajánlásával készült és célja, hogy ajánlás formájában támogassa a duális képzés szereplőit.

Az ágazati készségtanácsok által 2023-ban lebonyolított szakmai kerekasztalok eredményeként született módszertani segédlet elkészültében 9 vármegyei kamara vett részt bevonva a témában érintett duális képzőhelyeket, az adott ágazatok kulcsszereplőit, a szakképzési rendszer meghatározó képviselőit és szakértőit is. A rendezvényeken elhangzott jó gyakorlatok összefoglalásra kerültek, amely ajánlásként megosztható a szakképző intézményekkel és a duális képzőhelyekkel, elősegítve ezzel a szereplők mindennapi munkáját és a szakképzési jó gyakorlatok elterjesztését.

2024-03-05 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>