Vissza

Nevezési határidő az Országos Modern-, Kortárstánc Versenyre, az Országos Mélyrézfúvós Versenyre és az Országos Jeney Zoltán FuvolaversenyreMárcius 11., 12. és 13. a nevezési határidő három művészeti versenyre.

2024. március 11. a nevezési határidő a középiskolai VIII. Országos Modern-, Kortárstánc Verseny országos döntőjére, március 12. a XIV. Országos Mélyrézfúvós Verseny területi válogatóira és március 13. a XI. Országos Jeney Zoltán Fuvolaverseny országos döntőjére a 2023/2024-es tanévben. A versenyek a Belügyminisztérium által meghirdetett és anyagilag támogatott, országos szervezésű művészeti tanulmányi versenyek, amelyeknek megrendezése a versenyszabályzat betartásával egységes szervezési és lebonyolítási követelmények alapján történik. Az alapfokú művészeti iskolákba, valamint művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumokba járó művészeti tanszakra beiratkozott valamennyi tanuló joga, hogy a versenykiírásban meghatározott feltételek szerint a versenyeken vegyen részt.

Az Oktatási Hivatal látja el a művészeti versenyek versenyszabályzatában leírtak alapján a versenyek előkészítésével és szervezésével összefüggő feladatokat. Az első verseny döntőjére 2024. április 19-én és 20-án, a második verseny döntőjére május 31. és június 2. között, a harmadik verseny döntőjére pedig április 12. és 14. között kerül sor, amelynek részvételi feltételeit, követelményeit, a lebonyolítás rendjét és időpontjait az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu/) közzétett versenykiírás tartalmazzák.

2024-03-07 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>