Vissza

Elérhetővé váltak az IKK online kiadványaiAz IKK elérhetővé tett a minap három szakképzési tájékoztatót, segédletet online.

2024. március 8-án online is elérhetővé tette az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) a honlapján (https://ikk.hu/) az legfrisseb szakképzési témájú kiadványait, lapozható, digitális formában. A három különböző kiadvánnyal segíteni szándékoznak az eligazodást a szakképzés rendszerében elsősorban a tanulók, szüleik és a szakmai képzések iránt érdeklődők számára.

Az IKK első, kétoldalas, szórólap formátumú „bemutatkozó” kiadványa összefoglalja az IKK feladatait és céljait. Az ugyancsak leporelló típusú, hatoldalas „Válaszd Te is a szakképzést!” című kiadvány segít átlátni a szakképzési rendszert és a benne rejlő lehetőségeket, bemutatja az IKK szakmaválasztást támogató eszközeit és a szakmatanulásban rejlő lehetősségeket. A hétoldalas, füzet formátumú „IKK szakképzési tájékoztató” kiadvány pedig részletesen összefoglalja a szakképzési rendszerben rejlő lehetőségeket, különbségeket a szakmai oktatás és a szakmai képzés között, bemutatja a választható ágazatokat, illetve az IKK kapcsolódó aloldalait.

2024-03-12 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>