Vissza

Agrár szakoktatói továbbképzések a Herman Ottó Intézet szervezésébenA Herman Ottó Intézet oktatói továbbképzéseket szervez agrár ágazatok szakmai oktatói részére.

A Herman Ottó Intézet 2024. február 29-án tette közzé a felhívását arról, hogy 2024. március 15. és június 15. között oktatói továbbképzéseket szervez az Élelmiszeripar, Környezetvédelem és vízügy (környezetvédelem szakterület), valamint a Mezőgazdaság és erdészet ágazatok szakmai oktatói részére.

Az Innovatív Képzéstámogató Központtal (IKK) együttműködve megvalósuló oktatói továbbképzések tematikáját 15 kidolgozott, minősített és az IKK által elfogadott képzési program biztosítja. A továbbképzések az új vagy újszerű, a termelésben alkalmazott, lehetőség szerint a szakterület digitalizációját érintő technológiákat hivatottak bemutatni. A témától függően a bemutatott technológiák gyakorlási lehetősége is biztosított a továbbképzéseken az oktatók részére. A továbbképzések a résztvevők számára díjtalanok, de jelentkezéshez kötöttek. A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevők tanúsítványt kapnak, amely alapján a kapott 16 kreditpont beszámítható a jogszabály által előírt négy évenként kötelezően megszerzendő 60 pontba. További információk a https://www.hermanottointezet.hu/oktatoi-tovabbkepzesek-2024 linkre kattintva olvashatók.

2024-03-15 | dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>