Vissza

Pénzokos Kupa két korcsoportban isMég lehet nevezni a Pénzokos Kupára, amelyet két általános iskolai korcsoport részére hirdettek meg.

Még lehet nevezni a Pénzokos Kupára, amelyet két általános iskolai korcsoport részére hirdettek meg. A 2024. évi PénzOkos Kupa Junior 5-6. évfolyamosoknak szól. A versenyen olyan magyarországi diákok indulhatnak 3 fős csapatokban, akiknek csapatuk legkésőbb 2024. április 5-ig regisztrál és kitölti az első két PénzOkos Kupa online forduló feladatsorait.


A 2024. évi Kárpát-medencei PénzOkos Kupán pedig olyan hazai és határon túli (szlovákiai, ukrajnai, romániai, szerbiai, horvátországi, szlovéniai és ausztriai) magyar ajkú, 7-8. évfolyamos diákok indulhatnak 3 fős csapatokban, akiknek ugyancsak április 5-ig kell regisztrálni a fenti linken és kitölteni a három online forduló feladatsorait. Mindkét verseny kérdései kapcsolódnak a 2024. évi PÉNZ7 témáihoz. A felkészülés elsődlegesen ajánlott forrása a „Küldetések a pénz világában” című tankönyv és munkafüzetnek (https://penziranytu.hu/kuldetesekapenzvilagaban) a versenyfelhívásban megjelölt leckéi. További információk a https://www.penzokoskupa.hu/ linken olvashatók.

2024-03-15 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>