Vissza

Március 28-ig lehet jelentkezni a tavaszi Erzsébet táborokbaMárcius 28-ig nyújthatják be az iskolák a pályázataikat a tavaszi a Zánkai Erzsébet-táborokra.

2024. március 28-án 14:00 óráig nyújthatják be az iskolák a pályázataikat 1-8. évfolyamos diákokkal a május 22. és június 14. között tavaszi a Zánkai Erzsébet-táborokra. A Balaton-parti táborozás hétfőtől szerdáig, valamint szerdától péntekig tartó turnusokban valósul meg, és összesen hét turnus közül lehet választani.

Egy jelentkezés során minimum 15 fő gyermeket és 2 fő kísérőt, maximum pedig 60 fő gyermeket és 6 fő kísérőt lehet jelentkeztetni a https://etaborplusz.hu/Core/ felületen. Egy iskola maximum 10 jelentkezést nyújthat be, és egy gyermek kizárólag csak egy jelentkezésben szerepelhet. Minden 10 fő gyermekre 1 fő kísérőt kell tervezni. A táborozás ideje alatt biztosítottak a napi étkezések, tekintettel a speciális étkezési igényekre is. A Zánkai Erzsébet-tábor 2021-ben felújított szállásépületeiben 2, 3, 6, 7, 2×4, 8 és 10 ágyas, saját fürdőszobás, fűthető, normál és emeletes ágyakkal ellátott, részben erkélyes szobákban szállhatnak meg a táborozó csoportok. A táborozás ideje alatt folyamatos gyermekorvosi ellátás biztosított. További információk a https://erzsebettaborok.hu/ oldalon olvashatók.

2024-03-15 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>