Vissza

Március 25-étől újra elindul a „Millió lépés az iskoládért” kampányA kezdeményezés a testmozgás népszerűsítése mellett a környezettudatos közlekedés fontosságára is felhívja a figyelmet.


2024. március 20-én adott ki egy közleményt a Miniszterelnökség Aktív Magyarországért felelős államtitkársága arról, hogy március 25-étől újra elindul a „Millió lépés az iskoládért” kampány, amelyet a Magyar Szervátültetettek Szövetsége is támogat.

A március 25. és június 9. között zajló kampány idén kibővült a „Válts zöldre!” kezdeményezéssel, amelynek részeként a Legzöldebb Iskola címet is elnyerhetik a résztvevők. A kezdeményezés a testmozgás népszerűsítése mellett a környezettudatos közlekedés fontosságára is felhívja a figyelmet. Ennek keretében száz - korábban pénzt nem nyert - iskola nyerhet hét kékkör teljesítése után egymillió forintot sporteszközökre, harminc iskola pedig 250 ezer forintot nyerhet zöld pontokért. A Millió lépés programban a Magyar Szervátültetettek Szövetsége betegszervezet ingyenes Millió lépés applikációjának letöltésével lehet részt venni. További információk a https://milliolepes.hu/ linkre kattintva olvashatók."

2024-03-22 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>