Vissza

Közzétették a Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny nyerteseinek nevétA MESZK március 21-én nyilvánosságra hozta a Facebook oldalán a Kossuth Zsuzsanna Egészségügyi Verseny országos döntőjének nyerteseit.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) 2024. március 21-én nyilvánosságra hozta a Facebook oldalán a II. Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny egy nappal korábbi országos döntőjének nyerteseinek nevét (https://www.facebook.com/meszkszoti).

A versenyen 48 szakképző intézményből összesen 144 diák vett részt, az Alapápolás-gondozás, az Elsősegélynyújtási alapismeretek, a Belgyógyászat és ápolástana, a Klinikumi és szakápolástani ismeretek, a Perioperatív, postoperatív ellátás, valamint Rehabilitációs alapismeretek és fizioterápia szakmákban. Minden versenyszám külön megrendezésre került az alapfokú iskolai végzettséggel bíró, nappali munkarendű tanulók részére, az érettségi végzettséggel bíró, nappali munkarendű tanulók részére és a munka melletti esti képzésben résztvevők részére is.

2024-03-26 | dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>