Vissza

Megjelent a 2024/2025-ös tanévre szóló köznevelési tankönyvjegyzékAz Oktatási Hivatal április 2-án hozta nyilvánosságra a 2024/2025-ös tanévre szóló köznevelési tankönyvjegyzéket a honlapján.


Az Oktatási Hivatal április 2-án hozta nyilvánosságra a 2024/2025-ös tanévre szóló köznevelési tankönyvjegyzéket a honlapján (https://www.oktatas.hu/). A kereshető verzióban és .pdf formátumban is megtalálható, 978 oldalas – a tavalyihoz képest egyharmaddal terjedelmesebb – tankönyvjegyzék idén is két fő részből áll: közismereti, a vallás- és hitoktatáshoz kapcsolódó tankönyvek.

A tankönyvjegyzéken szereplő adatok között a legfrissebb kiadványban is megtalálható a tantárgy neve, a kiadói kód, a szerző vagy szerzők neve, az ajánlott iskolatípus, a kiadó neve, a tankönyv címe, az ajánlott évfolyam, a megjelenés helye és éve, az, hogy nyelvoktató vagy két tanítási nyelvű oktatás célját szolgálja-e a tankönyv, a tankönyv ára, a határozat száma, az érvényességi ideje, a kapcsolódó kiadványok, a kiadvány tömege, a kiadói kód és a kapcsolódó kerettanterv is.

2024-04-04 | dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>