Vissza

A jelentkezettek névsorának megküldése a középfokú iskoláknakÁprilis 12-ig küldik meg a jelentkezettek névsorának a középfokú iskoláknak.

A középfokú felvételi eljárás keretében az Oktatási Hivatal a beérkezett tanulói adatlapok alapján elkészíti iskolánként a jelentkezők listáját, amely tanulmányi területenként tartalmazza ABC sorrendben a jelentkezők névsorát és azt 2024. április 12-ig a KIFIR rendszerben – a hozzájuk jelentkezettek vonatkozásában – a középfokú iskolák rendelkezésére bocsátja elektronikus formában. A Hivatal az érintett intézmények esetében a módosító tanulói adatlapok feldolgozását követően pedig 2024. április 17-ig kiegészíti a jelentkezők listáját. Az így elkészített, illetve kiegészített listára az intézmény igazgatója minden jelentkező neve mellé be fogja írni a felvétellel kapcsolatos döntését.

A középfokú felvételi eljárás során a tanulóknak április 10-ig van lehetőségük a módosításra az eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatás céljából, és az általános iskoláknak is eddig az időpontig kell elzárva őrizni az eredeti, korábban beküldött tanulói adatlap egyik példányát és a módosító tanulói adatlapot továbbítani az Oktatási Hivatalnak.

2024-04-08 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>